Vilton

Bouwpartner
Vilton is een belangrijke bouwpartner voor veel aannemers, architecten en constructeurs omdat het bouwprojecten van begin tot eind ondersteunt. De engineers en technisch adviseurs van Vilton denken mee over het realiseren van luchtdichte en waterdichte gebouwen, het funderen van gebouwen en het beheersbaar maken van de akoestiek in ruimten. Vilton is specialist in opleggingen voor eenvoudige én complexe projecten. Ook hebben de specialisten van Vilton veel kennis van aardbevingsbestendig bouwen door middel van base isolation.

Productgroepen
Oplossingen zijn zelden standaard in de bouw-, infra- en betonsector. Vilton ontwerpt en levert daarom producten op maat. Belangrijke productgroepen van Vilton zijn waterkeren, afdichten, trillings- en ruimteakoestiek, bekisten en dilateren. Vilton assembleert veel producten in de eigen fabriek in Lelystad en levert ze door heel de Benelux.

Vilton Services
Naast ervaren engineers, heeft Vilton ook een team van goed getrainde monteurs en ervaren timmermannen (VCA). Deze vakmensen brengen de productsystemen en oplossingen van Vilton snel en correct aan met garantie op product, aanbrengen en functioneren. Zo ontzorgt Vilton zijn bouwpartners van ontwerp tot uitvoering.

WEBSITE: www.vilton.nl