Vandersanden

Vandersanden is al meer dan 90 jaar een familiebedrijf, gedreven door innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. Wij bieden producten die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en huizen en de aanleg van straten en tuinen. Als business partner bouwen we aan duurzame relaties gebaseerd op openheid en vertrouwen. Wij luisteren naar onze klanten en begrijpen hun behoeften. Samenwerken met Vandersanden betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie.

Klantgericht en innovatief
Wij denken graag met u mee bij de keuze van gevelstenen, geveloplossingen en straatbakstenen. Voor elke klant dragen wij graag ons ‘steentje’ bij. U kan rekenen op een grote rijkdom aan expertise van onze adviseurs, architecten, bouwkundige ingenieurs en plaatsingsspecialisten. Ons serviceteam staat u graag te woord bij uw esthetische keuzes, technische vragen of complexe uitdagingen. In onze eigen Research & Development afdeling ontwikkelen wij nieuwe baksteentoepassingen of –oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de nationale en internationale bouwmarkt.

Maatschappelijk duurzaam ondernemen
Duurzaamheid is bij Vandersanden letterlijk ingebakken in onze producten, onze productieprocessen en onze manier van omgaan met mensen, milieu en maatschappij. Vanzelfsprekend voldoen al onze productielocaties aan de ISO 140001-norm voor milieumanagement.

Grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa
Onze Vandersanden familie bestaat uit ruim 600 medewerkers in verschillende productielocaties en kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Met in totaal 9 productielocaties is Vandersanden het grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa en één van de belangrijkste internationale spelers in de bouwmarkt. In totaal produceren wij ruim 500 miljoen bakstenen per jaar voor de Europese markt en zelfs ver daarbuiten. In België zijn wij marktleider in handvormgevelstenen en in Nederland in straatbakstenen.

WEBSITE: www.vandersanden.com