Omnicol

Oplossingen bieden voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen, daarin is Omnicol sterk.

Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met Omnicol producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast levert Omnicol krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels. Sterke constructies met minimale voegen zijn het resultaat. De strakke uitstraling wordt benadrukt door de variëteit aan kleurmengsels.

Omnicol innoveert continu. Daardoor vinden Omnicol producten ook hun weg naar de prefab industrie.

Familieband als basis
Omnicol is vanaf de oprichting in 1956 een familiebedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen. Waarden waar tegenwoordig vaak aan voorbij gegaan wordt, zijn stevig in het bedrijf verankerd. Denk aan doen wat je belooft en klantgerichtheid. Omnicol staat bekend als betrouwbaar partner die oplossingsgericht te werk gaat. Dat wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Weelde (België) waar ook de productie en R&D huist. Vanuit de verkoopkantoren in Ham (België) en in Hedel (Nederland) vinden Omnicol producten hun weg naar de klant. De platte organisatiestructuur staat garant voor korte communicatielijnen en snelle antwoorden.

Uw taal is onze taal
Omnicol staat dicht bij de klant staan en spreekt zijn taal. De Omnicol professional heeft ervaring in de bouw en een aantal is zelf verwerker geweest. De kennis en ervaring die zij hebben gebruiken ze om de klant ter plekke optimaal van dienst te zijn en zo samen het beste resultaat te bereiken. Naast de persoonlijke adviseursrol ondersteunt Omnicol klanten met projectmanagement en via de website met onder andere bestekservices, productspecificaties en verwerkingsadviezen.

Gegarandeerd goed
Het kwaliteitsbesef bij Omnicol is hoog. Klanten waarderen Omnicol producten als A-merk vooral om hun prettige verwerking, duurzame karakter en betrouwbare kwaliteit. De combinatie met persoonlijke begeleiding en garantie geeft klanten en opdrachtgevers zekerheid voor een optimale eindkwaliteit.

Kennis delen en innoveren
Wie marktleiderschap nastreeft, moet kennis delen, anticiperen op marktontwikkelingen, trends constateren en innoveren om nieuwe trends in te zetten. Omnicol heeft daarom zitting in verschillende brancheverenigingen.

WEBSITE: www.omnicol.eu