MAKZ

MAKZ: een gerenommeerde, flexibele producent. Sterk in kwaliteit en service. Een jonge organisatie met verfrissende ideeën. Wij denken graag met u mee over de toepassing en verwerking van dit populaire bouwproduct. Maar ook over hoe u zich kunt onderscheiden in de bouw ; hoe het beter, sneller, efficiënter en duurzamer kan. Daarom leveren we bij MAKZ maatwerk, al vanaf de ontwerpfase. Dat beloven we niet alleen, dat dóen we ook.

Bij MAKZ werken we dag in dag uit aan de hoogste kwaliteit in kalkzandsteen. Natuurlijk tegen een goede prijs. We letten steeds op wat belangrijk is voor afnemers en verwerkers. Daarom besteden we extra aandacht aan service en advies en denken we bij alles wat we doen aan het milieu. Bij MAKZ zijn we trots op onze kalkzandsteenproducten; ze worden geproduceerd door mensen met liefde voor het vak en hart voor hun bedrijf.

Onze hypermoderne fabriek in Oosterhout is uitgerust met de allernieuwste productiemiddelen. Daardoor bent u verzekerd van een kalkzandsteenproduct dat uw kwaliteitsverwachtingen waarschijnlijk zal overtreffen en verder willen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen of eisen als aannemer of handelaar.

WEBSITE: www.makz-kalkzandsteen.nl