Gebr. Bodegraven BV

Verbindingen voor de bouw
Gebr. Bodegraven BV (GB) richt zich op de bouw-industrie met Verkoop, Marketing, Productie, Ontwikkeling en Distributie van verbindingen van metaal en kunststof. GB is een vooraanstaande leverancier in de bouwwereld en levert dankzij een ruime ervaring, voor elk denkbare toepassing een passende verbinding.

De kracht van de combinatie.
Persoonlijk zakendoen vormt de basis voor succesvol samenwerken met de gehele bouwwereld. De strategie van GB is erop gericht om verder te groeien in de bouwwereld door een nog breder assortiment aan verbindings- mogelijkheden te kunnen aanbieden. Wij richten ons hierbij op de vakhandel, grossiers, concept leveranciers, aannemers, architecten en industrieën in zowel binnen- als buitenland. Het effect van doordachte oplossingen voor praktische problemen staat immers met de kwaliteit van informatie van en naar onze partners in de bouwwereld. Met kennis, vertrouwen verantwoordelijkheid als bindende factoren.

Slimme oplossingen..sterke materialen.
Bij GB vinden partners in de bouw altijd de verbinding die zij zoeken. Met meer dan 1.500 artikelen uit voorraad leverbaar, is GB in staat om voor elke constructie een passende verbinding te leveren. Een compleet assortiment verdeeld over zes product-groepen: Bouwverankering, Spouwverankering, Houtverbindingen, Tuinbeslag, Klein Ijzerwaren en Overige Producten. Daarnaast kan GB maatwerk leveren voor uw specifieke oplossing.

Snelheid in Service.
De toegevoegde waarde van GB begint bij de informatie naar de markt: een overzichtelijk Leveringsprogramma met alle productgroepen, Bouwoplossingen voor de aannemer, GB-Techniek voor de architect en constructeur en diverse product-folders. Tevens kunnen onze partners rekenen op een uitgebreide technische ondersteuning zowel telefonisch als op de bouwplaats. Daarnaast levert GB uit voorraad via de vakhandel, grossiers en concept-leveranciers in Nederland en West-Europa

…sneller…efficiënter…beter.

WEBSITE: www.gb.nl