Bruil

Bruil levert een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (3D-print) prefab beton. Daarnaast zijn ze onder de merknaam Coba leverancier in de afbouwmarkt.

Familiebedrijf
Al 110 jaar bewaken ze de zelfstandigheid. Trots op onze onafhankelijke positie als vierde generatie familiebedrijf. Vanuit onze historie delen we sterke emotionele waarden. De naam Bruil staat synoniem voor Hollandse nuchterheid. Wij zijn doeners met een doelgerichte en flexibele instelling. Bewust van het feit dat we ons bedrijf in bruikleen hebben voor een volgende generatie. Dat ziet u terug in een gezonde focus op continuïteit en onze behoefte om langdurige relaties met medewerkers en opdrachtgevers aan te gaan.

Bruil droge mortels
Wij bieden een breed assortiment met diverse mortels voor uw bouwproject. Denk hierbij aan metselmortels, doorstrijkmortels, zandcementmortels en montagemortels. Deze mortels bieden een stevige basis voor uw klus.

Bruil mortels zijn in te zetten voor verschillende projecten. Deze projecten kunnen op uiteenlopende markten plaatsvinden, denk hierbij aan renovatie, nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw of infra. Maar ook voor onderhoud zijn onze mortels geschikt.

Silo service
Bij het gebruik van droge mortel is op het gebied van kwaliteit en snelheid nog veel winst te boeken. We doen dat met een doordacht machinepark en een optimale logistiek. De silo-service is daar een mooi voorbeeld van. Ook bespaart dit niet alleen afval en stof, maar ook veel tijd en arbeidskracht.

Bruil productcategorieën
• Droge mortels
• Prefab beton
• 3D-beton printen
• Betonmortel

WEBSITE: www.bruil.nl