BIA Beton

BIA Beton geeft inhoud aan vorm en kleur. BIA: een onderneming met beide benen op de grond, zakelijk, no-nonsense, maar met voeling met de wensen die leven in de markt.

De productie faciliteiten zijn uitstekend, evenals de mogelijkheden op logistiek terrein. Maar daarbij is BIA te herkennen aan een hoge mate van flexibiliteit waarbij aan de klant vergaande garanties worden geboden op tal van terreinen. Zo geeft BIA iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

Het bouwen met BIA-stenen & -blokken biedt talrijke mogelijkheden in vormen en kleuren. Niet alleen bedrijven en instellingen kiezen voor herkenbaarheid en profilering middels een karakteristieke bouwstijl, ook particulieren willen
steeds vaker iets ‘aparts’ maken van hun woning. Architecten tekenen en ontwerpen met materialen die hierop aansluiten. BIA speelt hierop in met betonstenen in alle mogelijke formaten en in de kleuren die de klanten wensen.

Met vier modern uitgeruste fabrieken, beschikt BIA over een enorme productiecapaciteit. Zowel kleine als grote charges kunnen naast elkaar worden geproduceerd. De hoge productiviteit, in combinatie met de korte lijnen binnen onze organisatie, maken het mogelijk snel beslissingen te nemen. Onze klanten profiteren daarvan middels korte levertijden en duidelijke afspraken.

WEBSITE: www.bia-beton.nl