Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Werken met gehydrofobeerde bakstenen

4 juni 2021-08:00 - 10:30

Gratis

Onze inloopochtend organiseren we voorlopig nog digitaal. Op vrijdag 4 juni tussen 09u00 en 10u30 nodigen we u uit voor een online discussie over het navolgende onderwerp:

GEHYDROFOBEERDE BAKSTEEN
Handvorm en vormbak bakstenen worden steeds vaker voorzien van een oppervlaktebehandeling. Over het algemeen in de vorm van een hydrofobeermiddel dat na het bakken op de bakstenen wordt aangebracht. Hoe zit dit nu precies, wat zijn hier de voor- en nadelen van, waar moet rekening mee gehouden worden bij de uitvoering van metselwerk met deze bakstenen en waarvoor dient een dergelijke hydrofobeerlaag?

Zoals u van ons gewend bent is het onze insteek om dit interactief te benaderen en geen eenzijdige presentatie te houden.
Daarom nodigen wij u uit om uw eigen -bevindingen -vragen -problemen en/of -projecten in relatie tot dit onderwerp voor 31 mei aan ons te bezorgen via info@madecenter.eu  Wij verwerken deze dan in de inhoud van de bijeenkomst. 

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand formulier. Dan zorgen wij ervoor dat u tijdig een uitnodiging ontvangt met daarin alle verdere details.

Dank alvast en tot de 4e!

   

  Inschrijven

  Anti-spam

   

  Gegevens

  Datum:
  4 juni 2021
  Tijd:
  08:00 - 10:30
  Kosten:
  Gratis

  Organisator

  MADE Center
  Telefoon
  +31(0)138200300
  E-mail
  info@madecenter.eu
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  ONLINE
  Telefoon
  138200300